62
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 0.5 κιλ
- μακαρόνια για παστίτσιο 0.5 κιλ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- παρμεζάνα 150 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- βιτάμ 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κονκασέ 1 τμχ
- ζωμός βοδινού 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι 1 φλ
- γάλα 4 φλ
- βιτάμ 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- παρμεζάνα 1 φλ
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο ½ κιλό μακαρόνια για παστίτσιο λίγο βασιλικό 1 φύλλο δάφνης 150 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι 200 γρ. Βιτάμ Culinesse 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 Pummaro ψιλοκομμένο τοματάκι 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό βοδινού 2 αυγά χτυπημένα αλάτι και πιπέρι 1 φλιτζάνι αλεύρι 4 φλιτζάνια ζεστό γάλα 1 φλιτζάνι Βιτάμ Culinesse 2 αυγά 1 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα αλάτι και πιπέρι μοσχοκάρυδο τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr