58
Υλικά
- μακαρόνια για παστίτσιο 1 πκτ
- ρεγκάτο 200 γρ
- κιμάς χοιρινός 750 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 750 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.75 ποτ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- ντοματοπελτές 3 κσ
- χυμός ντομάτας 100 γρ
- μπαχαρικά 2 κσ
- ζωμός λαχανικών 1 κσ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 1 κσ
- λάδι 1 ποτ
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- γάλα 2 λτ
- μοσχοκάρυδο 1 κσ
- αλάτι 1 κσ
- πιπέρι 1 κγ
- κρόκοι 1 τμχ
1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο
Τριμμένη φρυγανιά
200 γρ. ρεγγάτο
Τριμμένη φρυγανιά
200 γρ. ρεγγάτο
750 γρ. κιμά χοιρινό & μοσχαρίσιο (ανάμεικτα)
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3/4 του νεροπότηρου κόκκινο κρασί
1 κύβο λαχανικών
6 μπαχάρια
3 κ.σ. πελτέ ντομάτας
100 γρ. χυμό ντομάτας
2 κ.σ. μείγμα μπαχαρικών για κρέας
1 κ.σ. ζωμό λαχανικών σε κόκκους
1 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. αλάτι
6-7 "στροφές" πιπέρι
Λίγο νερό
Λίγο λάδι
1 πότηρι του νερού λάδι
1 κούπα αλεύρι
2 λίτρα γάλα (εκτός ψυγείου)
1 κ.σ. μοσχοκάρυδο
1 κ.σ. αλάτι
1 κ.γλ. πιπέρι
1 κρόκο αυγού
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr