103
Υλικά
- χοντρά μακαρόνια 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- λουκάνικα 400 γρ
- μανιτάρια 1 κονσέρβα
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- ζωμός κοτόπουλο 200 ml
- ζωμός βοδινού 200 ml
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 5 κσ
- μαργαρίνη 3 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- αυγά 1 τμχ
- τυρί φέτα 200 γρ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
500 γρ. χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο
αλάτι
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο
1 πράσινη πιπεριά (κέρατο) ψιλοκομμένη
1 κόκκινη πιπεριά (φλωρίνης) ψιλοκομμένη
400 γρ. λουκάνικα φραγκφούρτης σε λεπτές ροδέλες
1 κονσέρβα τεμαχισμένα μανιτάρια (330 γρ.)
1/2 κ. γλ. καπνιστή πάπρικα
αλάτι
πιπέρι
500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
200 ml ζωμός κότας (ή βοδινού)
1 φλ. τσ. τριμμένο κεφαλοτύρι
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
1 λίτρο κρύο γάλα
5 κ. σούπας γεμάτες κορν φλάουρ
3 κ. σούπας γεμάτες βούτυρο ή μαργαρίνη
αλάτι
άσπρο πιπέρι
1 αβγό ελαφρά χτυπημένο
200 γρ. τυρί φέτ
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr