207
Υλικά
- πένες 400 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ασπρομανίταρα 150 γρ
- portobello 150 γρ
- πλευρώτους 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 100 ml
- σάλτσα ντομάτας 150 γρ
- βούτυρο 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- γάλα 250 γρ
- κρόκοι 1 τμχ
- ρεγκάτο 100 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
400 γρ. πέννες 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 150 γρ. άσπρα μανίταρια 150 γρ. μανιτάρια portobello 150 γρ. μανιτάρια πλευρώτους 1 κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 100 ml κόκκινο κρασί 150 γρ. σάλτσα ντομάτας Αλάτι-πιπέρι 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 κ.σ. αλεύρι 250 γρ. γάλα 1 κρόκο αβγού 100 γρ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr