42
Υλικά
- κοφτό μακαρονάκι 230 γρ
- φρυγανιά 5 κσ
- γκούντα 50 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 50 ml
- μπαχάρι 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι 2 κσ
- γάλα 250 ml
- γκούντα 200 γρ
- αυγά 2 τμχ
230 γρ. κοφτό μακαρονάκι βρασμένο al dente 5 κ. σούπας φρυγανιά τριμμένη 50 γρ. τυρί τριμμένο γκούντα 300 γρ . κιμά μοσχαρίσιο 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 2 σκ. σκόρδου λιωμένες 1 κ. σούπας πάστα ντομάτας 50 ml κόκκινο κρασί ελαιόλαδο λίγη κανέλα τριμμένη 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 50 γρ. βούτυρο 2 κ. σούπας γεμάτες γεμάτες αλεύρι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr