96
Υλικά
- πιπεριές κέρατο 3 τμχ
- παστουρμάς 12 φέτ
- ντομάτα 3 τμχ
- κασέρι 300 γρ
- φύλλο κρούστας 10 φύλλα
Σήμερα θα σας προσφέρουμε πιτούλα νόστιμη αν και με υλικό που το ακούμε και φοβόμαστε, τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα μέχρι που τη δοκίμασα και πολύ μου άρεσε. Είχα ακούσει πολλά για τον παστουρμά και απέφευγα να δοκιμάσω, αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να διαλέγουμε καθαρό όσο γίνεται παστουρμά χωρίς λιπάκια και να αφαιρούμε το τσιμένι του, έτσι κι αλλιώς γεύση σίγουρα έχει πάρει. Εγώ έτσι όπως την έφαγα σε φιλικό σπίτι την πιτούλα, έτσι σας την δείχνω. Δεν έβαζαν τα υλικά στρώσεις-στρώσεις, τα σώταραν πρώτα στο τηγάνι και μετά τα έστρωσαν στο ταψί. Νομίζω ότι έτσι γίνεται πιο ωραία....
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com