by admin

Πασχαλινά τσουρέκια: Μυστικά για να είναι επιτυχημένα και αφράτα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. μαλακό Βούτυρο 400 γρ. Ζάχαρη 4 κουτ. χλιαρό Γάλα 4 Αυγά 50 γρ. (3-4 κουταλιές) σε φλούδες Αμύγδαλα 2 κουτ. γλ.  Μπέικιν Πάουντερ 1/2 κουτ. γλ. Αλάτι 2 κουτ. Ξύσμα λεμονιού κόκκινα Αυγό(ά)  
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: Πασχαλινά τσουρέκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.madata.gr