52
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κιλ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- γάλα 4 κσ
- αυγά 4 τμχ
- αμύγδαλα 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ξύσμα λεμονιού 2 κσ
- κόκκινα αυγά 1 τμχ
Για να κάνετε επιτυχημένα, αφράτα τσουρέκια, υπάρχουν δύο μυστικά. Να προσθέσετε το βούτυρο στο τέλος και να μην τα παραζυμώσετε. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. μαλακό Βούτυρο 400 γρ. Ζάχαρη 4 κουτ. χλιαρό Γάλα 4 Αυγά 50 γρ. (3-4 κουταλιές) σε φλούδες Αμύγδαλα 2 κουτ. γλ. Μπέικιν Πάουντερ 1/2 κουτ. γλ. Αλάτι 2 κουτ. Ξύσμα λεμονιού κόκκινα Αυγό(ά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr