150
Υλικά
- πράσινη σαλάτα 2 φλ
- ρόκα 50 γρ
- κόκκινο λάχανο 0.5 φλ
- καρύδια 0.25 φλ
- αυγά 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ντοματίνια 1 φλ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 6 κσ
Πάντα το Πάσχα περισσεύουν αβγά κόκκινα. Ο καλύτερος τρόπος να τα καταναλώσουμε είναι μέσα σε μια πασχαλινή πράσινη σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com