130
Υλικά
- πατάτες 500 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- λεμόνι 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- κάρυ -
- κόλιαντρο -
- λεμονοθύμαρο -
- πιπέρι -
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
Τις προάλλες φάγαμε ψητά ψάρια και προτιμήσαμε να τα συνοδεύσουμε με πατάτες φούρνου. Φτιάξαμε, λοιπόν, αυτή τη συνταγή και στρώσαμε το τραπέζι. Όμως, η γεύση που προέκυψε ήταν τόσο εθιστική που "αναγκαστήκαμε" να καταγράψουμε τη συνταγή μας λεπτομερώς, να τη φωτογραφίσουμε και να την αναρτήσουμε στο blog μας! Συνοδέψτε τα ψητά σας με αυτές τις πατάτες και ίσως ξεχάσετε τις τηγανητές!...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com