49
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- γκούντα 200 γρ
- μπέϊκον 150 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- χοντρό αλάτι 1 πρέζα/ες
Μέχρι σήμερα, έχω μαγειρέψει τις πατάτες με όλους τους πιθανούς τρόπους. Βραστές, τηγανητές, ψητές με τη φλούδα μέσα σε αλουμινόχαρτο, τσιπς, γιαχνί κ.λ.π μέχρι που δοκίμασα την παρακάτω εκδοχή, έτσι για την αλητεία. Είναι μια «δεν έχω χρόνο για πολλά πολλά» συνταγή που γίνεται με ό,τι έχεις στο ψυγείο. Άσε που η κουζίνα δεν μοιάζει σαν να πάτησε ο Κιμ το κουμπί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr