68
Υλικά
- πατάτες 1 κιλ
- γάλα 3 φλ
- βούτυρο 1 κσ
- τρούφα 60 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- αυγά 1 τμχ
- παρμεζάνα 0.33 φλ
- γκράνα 0.33 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ζύμη κουρού 1 φύλλα
- λάδι τρούφας 3 κσ
Φίνα, ανάγλυφη, με έκτυπη σχεδόν όψη και απλότητα που εντυπωσιάζει. Ζύμη σαν περγαμηνή εν είδει σκεύους και μέσα ζεστές ροδέλες, υγρές και πλήρεις γευστικότητας, με την αισθαντική μυρωδιά από το μαύρο διαμάντι της μαγειρικής. Ένα μπουκέτο αφροδισιακών αρωμάτων απλώνεται στον αέρα και αιχμαλωτίζει τον ουρανίσκο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com