61
Υλικά:500 γρ. πατάτες καθαρισμένες μικρές1 μεγάλο κουνουπίδι έως 800 γρ.χυμό από 2 λεμόνια4 γρ. κανέλαλάδι για τηγάνισμα50 γρ. πελτέ ντομάτας50 ml ελαιόλαδο500 ml ζεστό νερόαλάτιπιπέριΕκτέλεση:Πλένουμε πολύ καλά το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μπουκίτσες. Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Σε μια λεκάνη, ανακατεύουμε προσεκτικά το κουνουπίδι με τις πατάτες και το μισό
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com