58
Υλικά
- πατάτες 0.75 κιλ
- ζαμπόν 2 φέτ
- ντομάτα 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- κεφαλοτύρι 4 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.75 φλ
Σήμερα θα σας δείξουμε ένα πανεύκολο μεζεδάκι που μπορεί να φτιαχτεί οποιαδήποτε εποχή. Αν έχουμε καλεσμένους για μια μπυρίτσα ή κρασάκι, μπορούμε να ετοιμάσουμε το μείγμα για τις πατατοκροκέτες από το μεσημέρι και να το φυλάξουμε στο ψυγείο σκεπασμένο. Η ντοματούλα δίνει χρώμα στις πατατοκροκέτες και το γλυκό κεφαλοτύρι νοστιμιά. Τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά που προστίθενται μας δίνουν ένα ωραίο τελικό γευστικό αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com