49
Υλικά
- πατάτες 7 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- καρύδια 1 χούφτ
- ξερά φρούτα 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- άνηθος 8 κλων
- μαγιονέζα 250 ml
- κέτσαπ 3 κσ
- λεμόνι 3 τμχ
Υλικά
πατάτες -ποσότητα ανάλογα τις μερίδες που χρειάζεστε -εγώ έβρασα 7 μεγάλες για 4 μερίδες.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
3 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε κρίκους λεπτούς
1 χούφτα καρύδια
1 χούφτα μιξ αποξηραμένων φρούτων
αλάτι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
8 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
πατάτες -ποσότητα ανάλογα τις μερίδες που χρειάζεστε -εγώ έβρασα 7 μεγάλες για 4 μερίδες.
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
3 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε κρίκους λεπτούς
1 χούφτα καρύδια
1 χούφτα μιξ αποξηραμένων φρούτων
αλάτι
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
8 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο
Σάλτσα
1 μικρή μαγιονέζα 250 ml
3 κουταλιές κέτσαπ
χυμό από 3 ζουμερά λεμόνια
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com