by admin

πατατοσαλάτα η γερμανική

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

υλικά4-5 πατάτες μέτριες1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο5 φέτες ζαμπόν σε κύβους6-8 πίκλες κομμένες σε ροδέλες2 κουτ σούπας μαγιονέζα4-5 κου σούπας ζουμί από τις πίκλεςαλάτιπιπέριξύδι (όχι μπαλσάμικο)προαιρετικάπιπεριά Φλωρίνης σε κύβουςμαϊντανό ψιλοκομμένο εκτέλεσηπλένουμε καλά τις πατάτες μας και τις βάζουμε στην κατσαρόλα να βράσουν για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουντις βγάζουμε από το νερό και τις αφήνουμε να ψιλοκρυώσουντις καθαρίζουμε και τις κόβουμε στη μέση και μετά το κάθε μισό σε φέτεςαλατοπιπερώνουμε, λίγο ξύδι το κρεμμύδι και ανακατεύουμε μαλακά να μην μας διαλυθούν οι πατάτεςόταν κρυώ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: πατατοσαλάτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το gefsieleftherias.blogspot.com