106
Υλικά
- πατάτες 4 τμχ
- αυγά 5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ξύδι από κρασί 4 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- γιαούρτι 1 κούπα/ες
- αγγουράκι 3 κσ
Ας αποτοξινωθούμε από την έντονη κρεατοφαγία του Πάσχα κι ας γευτούμε οικογενειακώς μια δροσερή και ταυτόχρονα light πατατοσαλάτα. Στα συν της συνταγής είναι το γεγονός ότι είναι μια καλή ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα βαμμένα αυγά που μας έμειναν!
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr