58
Υλικά
Δροσερή και πλούσια σε γεύσεις και αρώματα!Βράζουμε τις πατάτες, να κρατάνε, και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθοκαι τα ενώνουμε με την κάπαρη.Βάζουμε την μαγιονέζα, το γιαούρτι και την μουστάρδα σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και το μίγμα της μαγιονέζας και ανακατεύουμε καλά.Δοκιμάζουμε, αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο ακόμα και αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για λίγο, να αναδειχτούν τα αρώματα…
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com