260
Υλικά
.Είναι κατάλληλη για κάθε εποχή, επειδή μας δίνει τη δυνατότητα κάθε φορά να κάνουμε διαφορετικούς συνδυασμούς συμπληρωματικών υλικών, όπως είναι το βρασμένο καλαμπόκι, η πράσινη ή κόκκινη πιπεριά, τα αλλαντικά, το αυγό κ, ά. Σωστό είναι να την προσαρμόζουμε στις γευστικές απαιτήσεις μας αλλά να μην τη παραφορτώνουμε, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε το βασικό της συστατικό, τις πατάτες με υπερβολικές ποσότητες σάλτσας, άλλων υλικών, ακόμα και μπαχαρικών, αν και τα λατρεύω...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com