96
Υλικά
- πατάτες 400 γρ
- πορτοκάλι 2 τμχ
- πράσινες ελιές 6 τμχ
- μαύρες ελιές 6 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Σήμερα, λοιπόν, φτιάξαμε επιτέλους την παραδοσιακή πατατοσαλάτα της Μάνης με πορτοκάλι. Αν και κατά βάση χειμερινό φαγητό που εκμεταλλεύεται όλα τα προϊόντα που παράγει το χειμώνα η περιοχή (πορτοκάλια και ελιές) μπορούμε κάλλιστα να τη φτιάξουμε και αυτήν την εποχή χρησιμοποιώντας πορτοκάλια Βαλέντσια.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com