by admin

ΠΑΤΣΑΣ 2

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ο πατσάς είναι γνωστός ως «φαγητό του ξενύχτη» και πράγματι μετά από ένα κοπιαστικό ξενύχτι, ο πατσάς είναι ένα πολύ τονωτικό φαγητό. Είναι σούπα και η καταγωγή της, προφανώς Αρμένικη από τους πρόσφυγες της Αρμενίας. Γίνεται από κοιλιά ή ποδαράκια αρνιού ή μοσχαριού ή μοσχαροκεφαλή. Τρώγεται ψιλοκομμένος (ψιλός) ή χοντροκομμένος (χοντρός). Ο χοντροκομμένος έχει την ονομασία «Ντουσλεμές». Σερβίρεται με λαδάκι, σκορδοστούπι, ξύδι και μπούκοβο και με σάλτσα. Στη θεσσαλονίκη, απο την οπόια κατάγομαι και μένω, έχουμε τα καλύτερα πατσατζίδικα με κορυφαίο και πολύ γνωστό πλέον τον Τσαρουχά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.yumyum.gr