156
Υλικά
... αυθεντική ιταλική συνταγή κατευθείαν από τα "κιτάπια" της Accademia Italiana della Cucina! Πένες αραμπιάτα, λοιπόν! Μια πασίγνωστη μακαρονάδα, καυτερή και πεντανόστιμη με μπέικον και μανιτάρια στην αυθεντική της εκδοχή (παρόλο που απ' ό,τι διαβάζουμε δεν είναι και τόσο παλιά). Βέβαια για να είναι 100% αυθεντική χρειάζονται μανιτάρια porchini φρέσκα τα οποία δε διαθέτουμε και βούτυρο για το σοτάρισμα που το αποφύγαμε προς χάριν ελάχιστου ελαιολάδου. Πάντως είναι καταπληκτική κι έτσι (και πιο ελαφριά - όσο μπορεί να ειπωθεί αυτό για ένα πιάτο με μπέικον)!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com