by admin

Πένες με φρέσκα και αποξηραμένα μανιτάρια, ρίγανη και κατίκι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και απολαμβάνουμε συνοδεία ενός ροζέ από Αγιωργήτικο, που να τα βγάζει πέρα τόσο με τα μανιτάρια όσο και με το κατίκι. Υλικά 500 γρ. πένες 300 γρ. φρέσκα λευκά μανιτάρια, σε λεπτές φέτες 20 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια (κανθαρέλες, βασιλομανίταρα ή πορτσίνι - σε πολλά μπακάλικα, ντέλι αλλά πλέον και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: πένες
Συνταγή από Νένα Ισμυρνόγλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr