58
Υλικά
- ζυμαρικά 1 μερίδ
- ντοματίνια 10 τμχ
- σάλτσα πέστο 2 κσ
- κουκουνάρι 10 γρ
- σκόρδο 0.5 σκελ
- πεκορίνο 20 γρ
- κεφαλοτύρι 10 γρ
- ελαιόλαδο 100 ml
Ένα κλασσικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας πειραγμένο ως προς τα τυριά για να δοθεί ελληνικός τόνος στη δομή του, αλλά και ως προς τα φύλλα για να ενισχυθεί με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού goji.
Η ιδιαιτερότητα σε αυτό το πιάτο, είναι η σάλτσα πέστο που έφτιαξα με φύλλα goji.
Η ιδιαιτερότητα σε αυτό το πιάτο, είναι η σάλτσα πέστο που έφτιαξα με φύλλα goji.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com