102
Υλικά
- πένες 1 πκτ
- χοιρινό 200 γρ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 4 τμχ
- κονκασέ 1 κονσέρβα
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- μυζήθρα 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- βασιλικός 5 φύλλα
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
Ένα πανεύκολο και νοστιμότατο πιάτο, πολύ καλοκαιρινό, με τα αρώματά του, που θα το αγαπήσουν όλοι! Γίνεται όσο θέλουμε πικάντικο και με το αλλαντικό της αρεσκείας μας, αρκεί να μην είναι πολύ λιπαρό.Σ’ αυτή τη συνταγή χρησιμοποίησα χοιρινό ψαρονέφρι, «παστό», διατηρημένο μέσα σε λάδι, και μια υπέροχη πρόβια μυζήθρα, υλικά που έφερα από τις καλοκαιρινές μας διαδρομές στην Πελοπόννησο. Προτίμησα αυτά τα υπέροχα Ελληνικά προϊόντα που πραγματικά απογείωσαν το πιάτο!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com