97
Υλικά
- πένες 500 γρ
- μελιτζάνες φλάσκες 3 τμχ
- χυμός ντομάτας 2 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 0.75 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
- ανθότυρο 300 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
- θυμάρι 3 κλων
500 ΓΡ. ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΕ TETRAGONO 3 ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΦΛΑΣΚΕΣ 2 ΦΛ. ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Ή ΚΟΝΚΑΣΕ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 3/4 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Γ. ΖΑΧΑΡΗ 300 ΓΡ. ΑΝΘΟΤΥΡΟ 150 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 3 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr