42
Υλικά
- μελιτζάνες 6 τμχ
- κρεμμύδια 6 τμχ
- πομοντόρια 600 γρ
- ντομάτα 400 γρ
- τυρί φέτα 300 γρ
- ελαιόλαδο 400 ml
- καυτερές πιπεριές 0.5 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ζάχαρη 1 κγ
Χαρακτηριστικά της συνταγής: Εύκολο πιάτο χωρίς πολύ μπελά ή τεχνικές απαιτήσεις. Περί τα 40’ στη προετοιμασία και άλλα 50’ στο ψήσιμο. Πρέπει να φαγωθεί αφού κρυώσει ελαφρά και είναι ίσως καλύτερο την επόμενη μέρα. Φέρνει το καλοκαίρι κάθε μέρα του χρόνου, αλλά σηκώνει ήλιο και αραλίκι!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr