54
Υλικά
- ραβιόλια 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- βούτυρο 1 κσ
- γκοργκοντζόλα 150 γρ
- φουντούκι 3 κσ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- σχοινόπρασο -
υλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4 κουταλιές τριμμένο φουντούκι ανάλατο μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com