by admin

ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κόβουμε τις 2 κορυφές και τα ξεφλουδίζουμε με προσοχή για να μην σπάσει η φλούδα.Κόβουμε τα περγαμόντα σε λεπτές λωρίδες (αν έχουμε χρησιμοποιούμε το κοφτάκι της ζύμης για να γίνει το τελείωμα δαντελωτό.)Ρίχνουμε το περγαμόντο σε νερό που βράζει και το βράζουμε για 10 λεπτά.Το σουρώνουμε, το βάζουμε σε χλιαρό νερό και το αφήνουμε να σταθεί για 24 ώρες, αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές. Το νερό κιτρινίζει και έτσι καταλαβαίνουμε πότε να το αλλάξουμε.Μετά το 24ωρο σουρώνουμε το περγαμόντο και κρατάμε ένα ποτήρι από το ζουμί.Σε κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το ζουμί από το φρούτοκαι μισό ποτήρι νερ
Διάβασε τη συνταγή στο lilaspurplethoughts.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: γλυκά κουταλιού

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το lilaspurplethoughts.blogspot.com