130
Υλικά
- περγαμόντο 6 τμχ
- ζάχαρη 700 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
Δεν υπάρχει η μυρωδιά αυτού του γλυκού. Μόνο που έτριψα τις φλούδες του για να κάνω το γλυκό και μοσχομύρισε το σπίτι! Και το ξύσμα από τα περγαμόντα το φύλαξα στην κατάψυξη. Θα χρησιμοποιηθεί σε μαρμελάδες, κέικ, τούρτες, κορμούς, κουλουράκια, κι ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά του κουταλιού, και πολλών άλλων πιστεύω. ...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com