104
Υλικά
- πέρκα 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελιές 200 γρ
- ντομάτα 4 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- βασιλικός 0.5 ματσ.
- ντοματίνια 10 τμχ
- λευκό κρασί 1 σφην
- μουστάρδα με μέλι 100 γρ
- θυμάρι 2 κλων
500 ΓΡ. ΠΕΡΚΑ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 200 ΓΡ. ΕΛΙΕΣ ΡΟΔΕΛΑ 4 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ ½ ΜΑΤΣ. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ 10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ 1 ΣΦΗΝ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 100 ΓΡ. MΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU 50 ΜL ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 2 KΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΦΡΕΣΚΟ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr