224
Υλικά
- πεσκανδρίτσα 800 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ντομάτα 500 ml
- βασιλικός 5 φύλλα
Ο ψαράς μου φέρνει πολύ συχνα πεσκανδρίτσα τώρα τον χειμώνα. Επειδή έχω βαρεθεί το κλασσικό ψάρι σαγανάκι με την μουστάρδα, που φτιάχνουν σε όλες τις ψαροταβέρνες, αυτήν την φορά ήθελα να φτιάξω κάτι διαφορετικό και είπα να δοκιμάσω πως την μαγειρεύουν και οι ιταλοί. Η συνταγή που θα σας παρουσιάσω σήμερα, φτιάχτηκε με την ουρά από μία πεσκανδρίτσα του κιλού, το κεφάλι της οποίας το χρησιμοποίησα για να φτιάξω την μπουγιαμπέσα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com