124
Υλικά
- γλυστρίδα 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- παρμεζάνα 1 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- καρύδια 0.33 φλ
- ξηροί καρποί 0.33 φλ
- κουκουνάρι 0.33 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Οι παρασκευές μας με τη γλιστρίδα συνεχίζονται και αυτή τη φορά φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πέστο γλιστρίδας για να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά!
Υλικά 500 γρ. γλιστρίδα (4 ματσάκια) 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. παρμεζάνα (έβαλα μισό-μισό με πεκορίνο Αμφιλοχίας) 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. καβουρδισμένα καρύδια (ή άλλος ξηρός καρπός ή κουκουνάρι) 1 πρέζα αλάτι, δοκιμάζουμε αν θέλουμε παραπάνω Αν θέλουμε, δεν έβαλα, αλλά μπορείτε να προσθέσετε και μερικά φυλλαράκια βασιλικού
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com