by admin

Πετιμέζι στο ...τηγάνι!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ξέρεις, της γιαγιάς σου δεν της άρεσε το πολύ σκούρο χρώμα του πετιμεζιού όταν ήθελε να το χρησιμοποιήσει σε γλυκά, οπότε έφτιαχνε μια ποσότητα στο τηγάνι. - Τι μου λες μαμά! Πόσα άλλα μου κρύβεις, πόσα έχεις να μου πεις ακόμη! Για πες , για πες... - Να, έβαζε ένα ένα ποτήρι το μούστο στο τηγάνι, αυτός έδενε πολύ γρήγορα , πριν προλάβει να σκουρήνει γιατί η ποσότητα του ήταν πολύ μικρή και είχε ένα πετιμέζι στο χρώμα του μελιού, και με πιο απαλή μυρωδιά από το κλασικό. Μετά από αυτή τη συζήτηση με την μάνα μου ρώτησα άλλες τρεις φίλες της και όλες θυμόταν το πετιμέζι του τηγανιού που έφτιαχναν οι μητέρες τους! Η μία μάλιστα φτιάχνει ακόμη το δικό της πετιμέζι στο τηγάνι. Ας δούμε πώς:...
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Διάφορα γλυκά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com