48
Υλικά
- γραβιέρα Νάξου 100 γρ
- γραβιέρα Κρήτης 100 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
- μετσοβόνε 100 γρ
- λαδοτύρι 100 γρ
- ξερά δαμάσκηνα 10 τμχ
- ξερά βερίκοκα 10 τμχ
- καρύδια 3 κσ
- αμύγδαλα 2 κσ
- φουντούκι 2 κσ
- συκομαγίδες 10 φέτ
Υλικά συνταγής 100γρ. γραβιέρα Νάξου 100γρ. γραβιέρα Κρήτης 100γρ. γραβιέρα Αγράφων 100γρ. βικτώρια ή μετσοβόνε 100γρ. λαδοτύρι Μυτιλήνης 10 δαμάσκηνα αποξηραμένα 10 βερύκοκα αποξηραμένα 10 φέτες συκομαϊδα Κέρκυρας 3 κ.σ. καρύδια ψίχα 2 κ.σ. αμύγδαλα ανάλατα 2 κ.σ. φουντούκια μερικά κρακεράκια
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr