66
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 250 γρ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο στον ρεντέ 1 σκ. σκόρδου τριμμένη στον ρεντέ 1/2 φλ. τσ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός 2 κ. σούπας ρίγανη 2 κ. σούπας ελαιόλαδο λίγο αλάτι αρκετό πιπέρι (πρέπει να είναι πικάντικη η ζύμη) 1 μεγάλο αβγό (ή 2 μικρά) 1 φλ. τσ. τριμμένο κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr