118
Μακαρόνια με ελαιόλαδο και άρωμα από σκόρδο! Ταιριάζει πολύ με σαλάτα ρόκα.Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο, την πιπεριά και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 λεπτά. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια αλλά κρατάμε ένα μέρος από το νερό τους.Ρίχνουμε ξανά στην κατσαρόλα τα μακαρόνια και τα περιχύνουμε με το αρωματισμένο λάδι. Ανακατεύουμε καλά και αν μας φαίνονται πολύ στεγνά προσθέτουμε λίγο από το νερό που κρατήσαμε.Σερβίρουμε με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα ή αν νηστεύετε με τριμμένα αμύγδαλα. ~ 430 θερμίδες ανά
Διάβασε τη συνταγή στο lightsintages.blogspot.com