193
Υλικά
- φτερούγες κοτόπουλου 1 κιλ
- πάπρικα 0.5 κσ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κσ
- πιπέρι καγιέν 0.5 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κάρυ 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 1 κσ
- μέλι 1.5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Πρέπει να είναι κάτι που δε θα μας ταλαιπωρήσει πολύ στο μαγείρεμα, αλλά ταυτόχρονα θα εξυπηρετήσει και την παρε ΐ στικη διάθεση που δεν απαιτεί στρωμένο τραπέζι, αλλά μεζέδες και fingerfood. Μια συνταγή που πληροί αυτές τις προϋποθέσεις είναι οι σημερινές μας φτερούγες κοτόπουλου, μαριναρισμένες με μπόλικα μπαχαρικά και μέλι και "παναρισμένες" με σουσάμι. Είναι όμως αρκούντως καυτερές, επομένως εσείς ρυθμίστε την ποσότητα των μπαχαρικών κατά το γούστο σας!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com