91
Υλικά
- πλευρώτους 500 γρ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- καπνιστή πάπρικα 1 κγ
- σάλτσα σόγιας 2 κγ
- αλάτι ιμαλαΐων 2 κγ
- τορτίγιες 5 τμχ
- ελαιόλαδο 40 γρ
- ντομάτα 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ελιές 20 τμχ
- μοτσαρέλα 120 γρ
Οι Μεξικάνικες Κεσαντίγιας είναι ένα εύκολο ορεκτικό αλλά και κύριο πιάτο. Με τις έτοιμες τορτίγιες σίτου ή καλαμποκιού μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και πάντα να είναι μια ευχάριστη γευστική απόλαυση για τον ουρανίσκο μας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es