33
½ άσπρο λάχανο 2 μεγάλα καρότα λίγο σέλινο ψιλοκομμένο ξύδι πιπέρι προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο Εκτέλεση Τρίβουμε το σκόρδο στον τρίφτη από το πολύ ψιλό. Στο μεταξύ καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα, κόβουμε τις πιπεριές και το σέλινο. Ενώνουμε όλα τα λαχανικά, λίγο λάδι, λίγο ξύδι, λίγο πιπέρι, και το ανακατεύουμε καλά να πάνε όλα παντού. Αν έχουμε πολυκόφτη για λαχανικά μπορούμε να κόψουμε εκεί το λάχανο και τα καρότα. Οι πιπεριές όμως και το σέλινο θέλουν μαχαίρι, να μην λιώσουν. Καλή επιτυχία
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com