76
Υλικά
- κόκκινο λάχανο 12 τμχ
- ρόδι 1 τμχ
- ρεβίθια 200 γρ
- κουνουπίδι 12 τμχ
- πιπεριές κέρατο 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 6 τμχ
- ξερά βερίκοκα 10 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μαϊντανός 1 ματσ.
- καπνιστή πάπρικα 1 κσ
- κόλιανδρο 1 κσ
- γλυκάνισο 1 κγ
- πιπέρι καγιέν 14 κγ
- λεμόνι 3 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Αυτή η σαλάτα με ρεβίθια μπορεί εύκολα να σταθεί ως ένα πλήρες γεύμα. Όχι μόνο από την άποψη θρεπτικής αξίας ή για το γεγονός ότι δεν απαιτεί επιπλέον ψωμί, αλλά περισσότερο, γιατί παρέχει μια πολυδιάστατη γαστρονομική εμπειρία που εμφανίζει ποικιλία υφών, αντιθέσεις και ένα σύνθετο αρωματικό προφίλ, ολοκληρωμένο με το βάθος των αρωματικών μπαχαρικών, τα φρέσκα μυρωδικά, τη θερμότητα του καυτερού πιπεριού, την οξύτητα, την γλυκύτητα και το άμυλο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com