132
Υλικά
- γαρίδες 12 τμχ
- κινέζικο λάχανο 5 φύλλα
- πιπεριές τσίλι 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κάρυ 0.75 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- τοματοπελτές 0.75 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρέμα καρύδας 400 ml
- ζωμός κοτόπουλο 300 ml
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- σησαμέλαιο 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
Υλικά > 10-12 γαρίδες > 5 φύλλα κινέζικο λάχανο > 2 πιπεριές τσίλι > 1 πράσο > ¾ κουταλάκι του γλυκού κάρυ > ½ κουταλάκι του γλυκού τζίντερ > ¾ κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ > 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο > 400 ml. κρέμα καρύδας > 300 ml. καυτό ζωμό κοτόπουλου > 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη > 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr