83
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- καλαμποκάλευρο 50 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
- σόδα αναψυκτικό 100 ml
- μαργαρίνη 50 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- φέτα 300 γρ
- ανθότυρο 200 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 200 γρ
- λιαστή ντομάτα 8 φέτ
- αυγά 2 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κσ
- αλάτι -
- άσπρο πιπέρι -
Παραδοσιακό πρωινό αλλά και σνακ, νοστιμιά για ένα πικ νικ αλλά και για απογευματινό, μια ελληνικότατη πιτούλα με όποιο φύλλο κι αν την φτιάξουμε είναι πηγή νοστιμιάς, βιταμινών και κορεσμού! Γιατί όχι λοιπόν και για το αυριανό Κυριακάτικο πρωινό; Την φτιάχνουμε το Σάββατο και την ψήνουμε Κυριακή πρωί ή την έχουμε ήδη έτοιμη από το Σάββατο και τη ζεσταίνουμε ελαφρώς στον φούρνο...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com