by gastronomos

Πιλάφι με γαλοπούλα, ρεβίθια και κάρυ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Συνταγή από διαγωνισμό του Γαστρονόμου Υλικά 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη 1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη 300 γρ. ρύζι μπασμάτι 650 ml ζωμός κότας (ή νερό) 250 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας, ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: γαλοπούλα, πιλάφι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr