282
Τα πισία είναι τα πιο αφράτα τηγανόψωμα με καταγωγή από τον Πόντο, φτιάχνονται με ζύμη από το ψωμί, συνήθως χωρίς γέμιση αλλά αξίζει να δοκιμάσεις τα ποντιακά πισία με τυρί!
Πραγματικά τα πισία είναι συγκλονιστικά αλλά κυρίως φτιάχνονται σε χρόνο dt, η πολύ αφράτη ζύμη “δουλεύεται” πανεύκολα.
Ακόμη και αν δεν ασχολείσαι με ζύμες θα ενθουσιαστείς με την εύπλαστη ζύμη!
Φυσικά μπορείς να γεμίσεις τα ποντιακά τηγανόψωμα όπως άλλα πιτάκια ή τα πιροσκί με πατάτα, κιμά, κασέρι ή απλά να τα απολαύσεις με ζάχαρη, κανέλα ή μέλι!
Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr