94
Υλικά
- σταφίδες μαύρες 2 κσ
- κονιάκ 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- κιμάς 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 2 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- ζωμός κοτόπουλο 1 φλ
- κάστανα 1 φλ
- κουκουνάρι 0.5 φλ
- φιλέ αμυγδάλου 3 κσ
- γκούντα 100 γρ
- ένταμ 100 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- αλάτι -
- πιπέρι -
Κάθε χρόνο τα ίδια. Να κάνω γεμιστή τη γαλοπούλα φέτος; Μα δε θα κάνεις τη σούπα; Αυτή είναι η απάντηση από όλους!Το πήρα απόφαση και δεν αντιστέκομαι πια! Βράζω λοιπόν τη γαλοπούλα και η γέμιση έρχεται χωριστά. Αυτή τη φορά είπα να κάνω τη γέμιση σε πίτα. Έγινε πολύ νόστιμη και τρώγεται το ίδιο ευχάριστα και την επόμενη μέρα!...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com