65
Υλικά
- κυπριακές πίτες 4 τμχ
- ντομάτα 4 φέτ
- μαρούλι 4 φύλλα
- σάλτσα με ταχίνι 4 κσ
- ρεβίθια 0.5 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μαϊντανός 1 κσ
- κύμινο 1.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- φρυγανιά 4 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- ταχίνι 1 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- μαγιονέζα 2 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
4 pita pocket
4 μπιφτέκια ρεβιθιού
4 φέτες ντομάτας
4 φύλλα μαρουλιού
4 κουτ. σως από ταχίνι
½ κιλό ρεβίθια βρασμένα
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 ½ κουτ. γλυκού κύμινο
1 αυγό
4 κουτ. σούπας φρυγανιά
2 κουτ. σούπας αλεύρι
Ανάλογο πιπέρι και αλάτι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr