82
Υλικά
- ρεγκάτο 300 γρ
- τσένταρ 300 γρ
- γαλοπούλα καπνιστή 6 φέτ
- αυγά 3 τμχ
- γιαούρτι αγελαδινό 1 κεσεδάκι/α
- φαρίνα 250 ml
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- μαγειρική σόδα 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι 2 κσ
Νοστιμότατη, πανεύκολη, ταχύτατη μπορεί να γίνει ακόμη και από τον πιο αρχάριο στην κουζίνα και μας μάγεψε με τη γεύση και την επίγευσή της. Μπορεί να αντικαταστήσει ακόμα κι ένα γεύμα αν συνοδευτεί με μια ωραία σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com