72
Υλικά
- ηλιέλαιο 1 φλ
- γάλα 1 φλ
- βούτυρο 0.5 φλ
- αλάτι 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 4 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις -
- τυρί φέτα 110 γρ
- ανθότυρο 70 γρ
- δυόσμος 1 κγ
ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ηλιέλαιο 1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα ½ φλιτζάνι του τσαγιού βούτυρο λιωμένο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 ασπράδι αυγού – τον κρόκο τον κρατάμε στην άκρη για να αλείψουμε τα τυροπιτάκια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειαστεί για να έχουμε μια ζύμη σφιχτή) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr