by admin

Πιταράκια τηγανητά με τυροζούλι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αφού κάναμε το τυροζούλι μας φίλοι-ες μου, ε,   ας κάνουμε και πιταράκια, όπως τα λέμε εμείς εδώ τηγανητά.Με μέλι, ή και σκέτα, είναι είναι εξαιρετικά!!!!Υλικά Για τη ζύμη2 ½  κούπες αλεύρι1 κούπα χλιαρό νερό1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο½ φλιτζανάκι του καφέ ρακίΛίγο αλάτι, και 1 κσ. ΒιτάμΚαι φυσικά ένα φρέσκο τυροζούλι, το οποίο μαλάσουμε,  (ζυμώνουμε δηλ.)  με το ψιλοκομμένο δυόσμο, η χωρίς αυτόν, αν δεν μας αρέσει.Τέλος λάδι για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: πιτάκια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretatrapezomata.blogspot.com