62
Υλικά
- αλεύρι 350 γρ
- αλάτι 10 γρ
- μαγιά νωπή 1 γρ
- σάλτσα ντομάτας 8 κσ
- ζαμπόν 4 φέτ
- λουκάνικα 0.5 τμχ
- μοτσαρέλα 1.5 μπάλ
- μανιτάρια 2 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- πιπέρι καγιέν 0.25 κγ
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 350γρ. αλεύρι τύπου 00 για πίτσα 200ml νερό να μην είναι κρύο αλλά βρύσης 10γρ. αλάτι 1γρ. μαγιά νωπή για τη γέμιση (για 1 πίτσα) 6-8 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας 4 φέτες ζαμπον ½ λουκάνικο τύπου Μυκόνου σε φέτες και καθαρισμένο εξωτερικά 1½ μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα κομμένη σε μικρα κομμάτια 2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. πιπέρι καγιέν
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr